Over mij

Mijn naam is Arjen Lemmens en ik ben werkzaam als goudsmid in Bergeijk.

Na het succesvol afronden van de Vakschool voor Edelsmeden en Fijne Techniek in Schoonhoven in 1997, ben ik begonnen als goudsmid met mijn eigen atelier.

Ik ben gespecialiseerd in het vervaardigen van vingerafdruksieraden, herinneringssieraden en trouwringen in goud, zilver of platina. Daarnaast kunt u bij mij ook terecht voor (speciale) assieraden, nieuw te ontwerpen sieraden en het vermaken van uw bestaande sieraden.

Daarnaast kunt u ook bij mij terecht voor de aankoop van sieraden die ik in mijn atelier verkoop.

Kijkt u gerust eens in de sieraden gallerij om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn en wat ik zoal door de jaren heen heb mogen maken voor mijn klanten.

Eventueel kan ik samen met u, uw persoonlijke sieraad ontwerpen. U zult zien dat bijna elk idee of wens te verwezenlijken is en dat de mogelijkheden nagenoeg onbeperkt zijn. Omdat elk sieraad in eigen atelier gesmeed wordt, is deze ook werkelijk uniek.

Het is ook mogelijk om een nieuw sieraad te laten maken van uw eigen aangeleverde sieraden welke dan eventueel worden omgesmolten of gedeeltelijk bewerkt of aangepast worden. Waardoor dit sieraad voor u nog waardevoller en persoonlijker wordt.

Tijdens een afspraak kunnen we samen bekijken wat ik voor u zou kunnen betekenen!